1300 raste aktive Gazi Baba, alarmante Aerodromi, Karposhi dhe Qendër

Gjatë 24 orëve të fundit në Maqedoninë e Veriut janë regjistruar  1198 raste të reja me Covid-19, ndërsa 572 prej tyre evidentuar në Shkup, njofton SHENJA.

Për momentin numri i rasteve aktive në Shkup është 9479.

Gjendja më kritike është në Gazibabë ku janë mbi 1300 raste aktive.

Advertisement

Ja si është shpërndarja e rasteve në bazë të komunave:

Çair – 590

Gazi Babë – 1385

Aerodrom – 1382

Karposh – 1199

Qendër – 1157

Кisella Vodë – 1154

Gjorçe Petrov –779

Butel – 513

Shuto Orizarë – 166

Studeniçan – 46

Saraj – 136

Haraçinë – 33

Ilinden – 238

Sopishtë – 63

Çuçer Sandevë – 106

Petrovec – 116

Zelenikovë – 65

Të huaj – 165

Advertisement
Advertisement

You May Also Like