1168 të infektuar, 692 të shëruar dhe 18 viktima nga Covid-19 në Maqedoni

Në 24 orët e fundit janë bërë 3353 testime, ndërsa janë regjistruar 1168 raste të reja të covid-19:

– Shkup 513
– Kumanovë 68
– Dibër 6
– Shtip 27
– Prilepi 77
– Tetovë 65
– Strugë 40
– Veles 36
– Manastir 58
– Ohër 25
– Kavadarci 29
– Gostivar 30
– Gjevgjelia 5
– Strumicë 33
– Kriva Palanka 5
– Radovish 7
– Krushevë 3
– Koçani 19
– Probistip 1
– Demir Hisar 1
– Makedonski Brod 3
– Pehchevë 3
– Berovë 3
– Valandovë 6
– Vinica 5
– Delçevo 3
– Kratovë 11
– Sveti Nikole 33
– Kërçovë 42
– Resen 4
– Negotino 7

18 persona janë të vdekur, pesë pacientë nga Shkupi (61, 69, 67, 77 dhe 84), dy nga Kumanova (66 dhe 66) një pacient nga Shtipi (54 ), një nga Tetova (73), dy nga Manastir (82 dhe 73), një nga Ohri (84), katër pacientë nga Gostivari (78), 76, 78 dhe 66 ), një nga Strumica (55) dhe një pacient nga Kratova (74). Një pacient ka vdekur jashtë tyre, të tjerët janë të vdekur në kushte spitalore.

Advertisement

Sot Instituti për Shëndetin Publik regjistron 692 pacientë të shëruar nga:

– Shkup 394
– Kumanovë 25
– Shtip 27
– Prilepi 22
– Tetovë 49
– Veles 33
– Manastir 14
– Ohër 2
– Kavadarci 12
– Gostivar 22
– Gjevgjelia 12
– Strumicë 18
– Kriva Palanka 6
– Radovish 3
– Krushevë 1
– Koçani 12
– Probistip 6
– Demir Hisar 2
– Makedonski Brod 1
– Berovë 6
– Vinicë 2
– Kratovë 1
– Sveti Nikole 3
– Kërçovë 16
– Resen 1
– Negotino 2

Gjithsej deri më tani janë bërë 289.534 testime për Covid-19. në vend

Numri i përgjithshëm i covid të diagnostikuar në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë shkon në 46062, numri i pacientëve të shëruar është 26981, numri i rasteve aktive është 17800.

Për më shumë info: http://zdravstvo.gov.mk/deneska-se-registrirani-1168-novi-sluchai-na-kovid-19-vkupnata-brojka-na-dijagnosticirani-e-46062-ozdraveni-se-692-pacienti-pochinati-se-18-lica/

Advertisement
Advertisement

You May Also Like