Breaking News :

nothing found
11-06-2023

Vdes në burg vrasësi serial qëkishte kryer 96 vrasje

Advertisement

Sipas FBI, rrëfimet e tij ishin “të besueshme”. Rekordi i tij tragjik u zbulua pikërisht nga Byroja Federale e Hetimeve në një raport botuar në nëntor 2018. Aty thuhej se emri i tij kishte dalë fillimisht në dritë në një seri vrasjesh të mbetura ende pa autor, të ndodhura në qytete të ndryshme.

Advertisement

Read Previous

Gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve pritet të fillojë vitin e ardhshëm

Read Next

Presidenti Francez “nderon” Kadaren