Useini nga PDE: LEN të dëshpëruar duke kërkuar ndihmë nga Arben Taravari!

Estimated read time 1 min read

Shkruan Liridon Useini
Elozhet e thurrura nga LEN për kryetarin e ASH-së Arben Taravari a do jene edhe gjatë fushtës nëse ky i fundit i thotë JO LEN-it apo atëherë do jetë i sharë dhe i keq?

Pyetja parashtrohet jo se na intereson përgjigjia, por thjesht për të dëshmuar se LEN janë të dëshpëruar për të ardhur në pushtet dhe jo për të ofruar alternativë të pushtetit, sepse ai që ka ofertë nuk “var pushkën” në derë të huj!

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like