Breaking News :

nothing found
09-08-2022

Sot vazhdon gjykimi për organizatorët e “27 prillit”, do të dëshmojë Zaevi

Advertisement

Në Gjykatën Penale në Shkup sot duhet të vazhdojë gjykimi për organizatorët e ngjarjeve të Kuvendit më 27 prill 2017, ndërsa si dëshmitar është ftuar kryeministri Zoran Zaev.

Në seancat e mëparshme për ndërhyrjen dhe dhunën në Kuvend kanë dëshmuar ish-deputetë dhe ato aktual.

Rasti gjendet në procedurë të dëshmisë dhe e udhëheq gjykatësi Ilija Tërpkov, ndërsa përfaqësues i akuzës është Villma Ruskovska.

Të akuzuar në këtë rast janë ish-kryetari i Kuvendit, Trajko Veljanoski, ish-ministrat e Transportit dhe Lidhjeve dhe Arsimit, Mile Janakievski dhe Spiro Ristovski, si dhe ish-drejtori i DSK-së, Vlladimir Atanasovski.

Advertisement

Read Previous

Roth: Ndjehem përgjegjës për negociatat me Maqedoninë e Veriut

Read Next

Vazhdon mos votimi i projektligjeve në Kuvend, sërish dështojnë të miratohen disa prej tyre