Breaking News :

nothing found
09-06-2023

Sot nuk kanë qenë në funksion ski-liftet në Kodër të Diellit, Ja pse!

Advertisement

Reshjet e shiut dhe mjegulla në terrenet për ski janë arsyeja pse ashensorët e skijimit në qendrën për ski në Kodrën e Diellit nuk funksionojnë, informojnë nga udhëheqësia. Shiu i dëmton shtigjet, kurse dukshmëria është e ulët për shkak të mjegullës.

“Për shkak të kushteve të pafavorshme të motit të shoqëruara me mjegull dhe shi, sot qendra për ski nuk do të funksionojë. Sapo të krijohen kushtet në ditët në vijim, ne do të sigurojmë informacion shtesë”, kumtuan nga Qendra për ski në Kodrën e Diellit.

 

Në periudhën e fundit kanë punuar teleferikët “Shën Ilija” dhe “Ceripashina” dhe ashensorët e skive “Aerodrom” dhe “Ge”, ndërsa teleferiku i ri me gjashtë ulëse nuk u vendos në funksion këtë periudhë dimri./tv21

Advertisement

Read Previous

Fitoi lotarinë 58 milionë paund/ `Qeras` shokët me pushime ne Dubai

Read Next

Maqedonia ka mundësi të fillojë negociatat me BE-në në janar