Breaking News :

nothing found
01-02-2023

Sot në Kuvend debatohet për propozim buxhetin për vitin 2021

Advertisement

Debati kuvendor rreth Propozim-buxhetit për vitin e ardhshëm fillon prej sot në Komisionin amë për financim dhe buxhet.

Në pajtim me Rregulloren e Kuvendit, Komisioni mund të zgjasë deri në 10 ditë, pastaj me plotësim, nëse pranohen amendamente, do të debatohet në seancë plenare.

Në Propozim-buxhetin qeveritar janë parashtruar 528 amendamente, prej të cilave pjesa më e madhe janë nga VMRO-DPMNE – 390 dhe të tjerat nga Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa.

Advertisement

Read Previous

Aksident në magjistralen Tetovë – Shkup

Read Next

Byrnes: Anëtarësimi i Maqedonisë së Veriut në BE është një interes i përbashkët