Shkupi, Prilepi dhe Tetova me numri më të madh të rasteve aktive me coronavirus

Numri i përgjithshëm i të diagnostifikuarve me coronavirus në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 54.743, numri i pacientëve të shëruar është 32.366, numri i vdekjeve është 1.511, ndërsa numri i rasteve aktive është 20.866.

Nga rastet aktive me coronavirus, pothuajse gjysma janë nga Shkupi, pra 9,883 të infektuar, ndërsa pesë komuna ka mbi 1.000 të infektuar. Konkretisht, Gazi Baba me 1.472 dhe Aerodromi me 1.424, ndjekur nga Kisella Voda me 1.204, Karposhi me 1.192 dhe Qendra me 1.188 raste aktive për momentin.

Advertisement

Mbi 1.000 të infektuar ka në Prilep, ku numri i rasteve aktive është rritur në 1.010, ndërsa në Tetovë ka 1.004 raste aktive. Kumanova ka 961 raste, Manastiri 849, Velesi 784, Gostivari 759, Strumica 613 dhe Shtipi me 537 janë raste aktive./Northmacedonia-post/

Advertisement
Advertisement

You May Also Like