SHBA: Ne mbështesim të gjitha përpjekjet për të hetuar korrupsionin në Maqedoninë e Veriut

Estimated read time 1 min read

Ne mbështesim fuqimisht përpjekjet e Maqedonisë së Veriut për të mbajtur përgjegjës ata që abuzojnë me besimin e publikut për përfitime personale, tha një zëdhënës maqedonas i Departamentit të Shtetit për Zërin e Amerikës, kur u pyet për iniciativën e Ministrisë së Punëve të Jashtme për të sanksionuar individët dhe subjektet e vendit. duke u futur në listën e zezë nga Shtetet e Bashkuara.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like