Problemet në Myftininë e Tetovës , Selver Xhemaili dhe Qani Nesimi përfundojnë në polici

Estimated read time 1 min read

Pas tensioneve në Myftininë e Tetovës, Selver Xhemaili dhe Qani Nesimi përfundojnë në polici
Mëngjesin e sotëm ka patur tensione në Myftininë e Tetovës, pasi myftiu i zgjedhur nga Bashkësia Fetare Islame, Selver Xhemaili tentoi të futet në objektin e Myftinisë, ku ka hasur në rezistencë nga disa persona dhe ish-myftiu Qani Nesimi. Të dy myftitë për momentin janë në polici

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like