Policia hyri në Gostivar : gjatë kontrollit , u gjetën automatikë, municione

Estimated read time 1 min read

Sot (01.02.2024), Njësia për Krime të Rënda dhe Krime Kundër Trashëgimisë Kulturore pranë Departamentit për Luftën e Krimit të Organizuar dhe të Rënda, me urdhër të gjykatës, ka bastisur shtëpinë dhe lokalet e tjera të një personi (23) në fshat. e Lomnicë-Gostivarsko për shkak të dyshimit të bazuar për vepër penale të kryer nga neni 396 i Kodit Penal. Gjatë kontrollit janë gjetur dhe konfiskuar dy pushkë automatike, katër korniza për pushkë automatike, 231 fishekë për një automatik dhe 20 gëzhoja për një pushkë gjuetie.

Advertisement

Personat janë privuar nga liria në SP Gostivar, është bërë intervistë zyrtare në të cilën një person (babai i 23-vjeçarit) ka sqaruar se armët dhe municioni i gjetur janë të tijat dhe pas ekspertizës, në konsultim. me Prokurorin Publik të Prokurorisë Publike Gostivar do të parashtrohet kallëzim penal pas procedurës së përshpejtuar.

Advertisement
Advertisement

You May Also Like