Personi i vr’arë në Shkup ishte këngëtar dhe blloger?!

Një incident i armatosur ka ndodhur mbrëmë në Shkup, gjegjësisht në rrugën e njohur si Rruga e Plastikave.

Sipas informacioneve të para që ka arritur të siguroj Klan Maqedoni në këtë përleshje me armë ka vdekur blogeri i njohur dhe këngëtari Amar Ismani. Aty janë përfshirë disa persona ndërsa ka janë plagosur edhe 3.

Advertisement

Më shumë detaje Ministria e Brendshme do të njoftoj gjatë ditës.

Advertisement
Advertisement

You May Also Like