PDE-ja e Hoxhës shton radhët në Tetovë – së shpejti formalizimi i koordinatorit komunal

Estimated read time 1 min read

Kryetari i PDE-së, Arjanit Hoxha sonte është pritur më masovisht në Tetovë ashtu siç nuk do ta kishi menduar më parë duke u ritur kështu si subjekt i ri politik. Në një atmosferë pozitive dhe me shumë mbështetës PDE-ja e Hoxhës po përgaditet për të formalizuar koordinatorin e degës së Tetovës. shkruan Top24

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like