• 27-09-2021

Nena e Zaevit qan kur i kritikojnë të birin në TV

Vice Zaev, vëllau i kryeministrit Zoran Zaev në një intervist për “Slloboden Peçat” ka folur rreth ngjarjeve të fundit në vend. Gjithashtu ai ka folur edhe për marrëdhëniet me Bullgarinë, shkruan nmk-post.

Kur u pyet për qëndrimin e kryeministrit Zoran Zaev ndaj Bullgarisë, Vice Zaev tha se Kryeministri është shumë tolerant. Ai shton se nuk ka frikë nga askush, edhe pse kishte kërcënime në rrjetet sociale. “Sidoqoftë, nëna jonë qan çdo mëngjes kur shikon emisionet e mëngjesit dhe dëgjon gjithçka që thuhet për Zokin. Unë nuk e lexoj atë që është shkruar për mua dhe vëllain tim në rrjetet sociale, unë nuk përdor rrjete sociale”, thotë Vice Zaev.

Gjithashtu ai deklaroi se nuk kam ndërmend të përfshihet në politikë./Nmk-post/

Read Previous

Zvicra mund ta heqë sot Maqedoninë e Veriut nga lista me rrezik të lartë

Read Next

Në Krivollak do të asgjësohen granatat e pashpërthyera të mbetura nga Lufta e Parë Botërore

%d bloggers like this: