Breaking News :

nothing found
29-03-2023

Ndihma prej 6 mijë denarë do të arrij te të gjithë

Advertisement

Qeveria pret tolerancë nga bankat për ditët në vijim, derisa të përfundojë pagesa e plotë për ndihmën e planifikuar prej 6,000 denarëve, sepse bëhet fjalë për qytetarë të kategorive që më së tepërmi janë prekur nga kriza, tha sot zëdhënësi i qeverisë Dushko Arsovski.

Arsovski siguroi se të gjithë grupet e prekura nga kriza do të marrin ndihmën prej 6,000 denarëve.

Edhe pse Ligji nuk e detyron Qeverinë, duhet theksuar se ankesat janë përpunuar në kohë rekord, ka pasur rreth 78,000 ankesa. Të gjithë ata që janë ankuar do të marrin përgjigje në e-mail adresën që ata e kanë dhënë gjatë paraqitjes së ankesës. Po azhurnohen edhe listat në uebfaqen kupuvamdomasno.mk, ku do të mund të kontrollojnë të njëjtat të dhëna”, informoi Arsovski.

Advertisement

Read Previous

Taravari: Unë dhe familja ime do të marrim vaksinën kundër koronavirusit

Read Next

Bujana Ameti nga Kumanova bën krenar gjith Shqiptarët në Belgjikë