Ndalohet një hajdut në një bujtinë në Gostivar , ka kryer grabitje ndaj një të mituri

Estimated read time 1 min read

Policët e SVR Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar dje (29 janar) rreth orës 17:15 në Gorna Banjica të Gostivarit kanë privuar një të mitur nga lagjja Fazaneria.

Ai dyshohet se më 27 të këtij muaji në Gostivar ka kryer një grabitje ndaj një të mituri tjetër nga lagjja Ciglana dhe i ka marrë sendin personal.

Advertisement

Objekti i vjedhur i është gjetur dje dhe i është kthyer nënës së të miturës.

Pas dokumentimit të plotë të çështjes, ndaj të miturës do të vijojë një dosje përkatëse

Advertisement
Advertisement

You May Also Like