Mjeku sërb bën akt të turpshëm me pacienten e pavetëdijshme

Gjykata Themelore në Banja Luka ka ngritur lëndë kundër mjekut të njohur nga ky qytet, Darko Goliç, për veprën pe*nale nga cmim sek sual, përcjell nmk-post. Duke cituar het*imet nga Proku*roria e Banja Lukës, mediat lokale raportojnë se rezultatet e het*imit konfirmuan ekzistencën e dyshimit të arsyeshëm se Dr. Goliç kishte kryer një vepër ndaj një paciente 36-vjeçare M.G, e cila u shtrua në spital në Qendra Klinike të Republika Srpskas pas një përplasje të rë*ndë trafiku.
“Përmes eks*pertizës së Institutit të Mjekësisë Lig*jore është përcaktuar se ADN-ja e të dy*shuarit Goliç është gjetur në disa mostra, përkatësisht në pacienten M.G, pastaj në shtratin e palës së dë*mtuar, janë gjetur edhe syzet e tij, si dhe pelenat për të rritur”, tha një burim pa emër nga he*timi i pro*kurorisë.
Sipas informacionëve, pacienti ishte në gjendje ko*me për disa kohë, por më pas u zgjua, por nuk mund të mbrohej nga su*lmi sek*sual sepse ishte i lid*hur në shtrat, gjë që është një procedurë e zakonshme për të parandaluar vetëdëm*timin./Nmk-post/

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like