Ministri Filipche takon pronarët e spitaleve private

Këtë pasdite, Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipce, pati një takim pune me pronarët e spitaleve private “Zan Mitrev”, “Sistina” dhe “Remedika”. Bisedimet ishin konstruktive dhe spitalet private shprehën një qëndrim pozitiv ndaj përdorimit të burimeve të tyre nga shteti për t’u marrë me pandeminë.

Duke pasur parasysh që për herë të parë shteti së bashku me institucionet private shëndetësore duhet të bëjnë një riorganizim për t’u marrë me krizën e kojotave gjatë një pandemie, sqarimi shtesë i kushteve, mënyra e përdorimit të burimeve të institucioneve private të kujdesit shëndetësor do të bihet dakord në takimin e ardhshëm të planifikuar për te dielen. Deri atëherë, ekipet nga Ministria e Shëndetësisë dhe spitalet private po punojnë për zyrtarizimin e bashkëpunimit./tv21

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like