Maqedoni: 1 janari ditë jo pune për të gjithë qytetarët

1 Janari do të jetë ditë jo pune për të gjithë qytetarët e Maqedonisë së Veriut, përcjell NMK-post

Këtë e ka bërë të ditur Ministria për Punë dhe Politikë Sociale.

“Në pajtim me Ligjin për festa të Republikës së Maqedonisë së Veriut, 1 janar 2021 e premte, Viti i Ri është ditë jo pune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut”, thuhet në njoftim.

Advertisement

MPPS poashtu ua uron qytetarëve festën e Vitit rë Ri.

 

Advertisement
Advertisement

You May Also Like