Kush është deputeti që është dën*uar për p ë r d h u n i m?

Deputeti nga radhët e VMRO-DPMNE-së, Antonio Milososki nga foltorja parlamentare ka ngritur ak*uza të rë*nda për një deputet në Parlamentin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, i cili sipas tij ka p ë r d h u n u a r një grua, raporton NMK-Post. Milloshovski ka thënë se deputeti në fjalë është dën*uar për këtë vepër, dhe përkundër kësaj, megjithatë ai është në një pozitë të lartë. Milloshovski nuk ka dhënë emrin e deputetit në fjalë.
Kryetari Talat Xhaferi gjithashtu foli për këtë.
“Parlamenti nuk ka kompetenca het*imore ose gjyqësore për t’i dhënë parlamentit një detyrim për të hetuar çështje të tilla.” “Përmes procedurës, të gjithë deputetët duhet të konfirmojnë përmes KSHZ-së se nuk kanë ak*te të tilla nga gjykatat përkatëse, nuk besoj se ka një gjykatë në vend që do të konfirmojë se askush nuk është dënuar,” tha Kryetari i Parlamentit Talat Xhaferi në konferencën e sotme për shtyp./MKD.mk

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like