Breaking News :

nothing found
01-04-2023

Kryetari i ri i BFI-së cakton shef kabineti telogun e njohur (FOTO)

Advertisement

Evzal Sinani do të jetë shef i Kabinetit të Reisul Ulemasë së BFI në RMV, H. Hfz. Shaqir ef. Fetahut.

“E falënderoj përzemërsisht Reisul Ulemanë e nderuar për besimin dhe të gjithë operativën e Bashkësisë Fetare Islame për mikpritjen dhe respektin.

Jam i vetëdijshëm që një pozitë e këtillë bart me vete edhe përgjegjësi të madhe prandaj marr guximin t’ju kërkoj të gjithëve që të bëni dua t’na forcojë Zoti në këtë udhë të shenjtë.

I gjithë mundi, puna dhe sakrifica ime do jetë në shërbim të vlerave dhe institucionit që përfaqëson besimtarët e mbarë Maqedonisë së Veriut”, ka shkruar Sinani me këtë rast.

Advertisement

Read Previous

‘Alarmon’ Mickoski: Sa më shpejtë të vendoset ora policore!

Read Next

Opozita bojkoton Xhaferin, propozimi për punën online të Kuvendit do të diskutohet të enjten