• 20-10-2021

Kreshnik Bekteshi: Urime Dita e Alfabetit të Gjuhës Shqipe!

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi, ka përkujtuar Kongresin e Manastirit dhe rëndësinë historike të unifikimit të Alfabetit të Gjuhës shqipe.

Ai me një postim, ka uruar shqiptarët për këtë hap historik.

Ja postimi i z. Bekteshi:

“Unifikimi i alfabetit të gjuhës shqipe, vulosi bashkimin shpirtëror dhe kulturor të të gjithë shqiptarëve kudo që jetojnë në botë”
Urime Dita e Alfabetit të Gjuhës Shqipe!

Read Previous

Erdogan: Ne e shohim veten në Evropë, jo diku tjetër

Read Next

Sedat Sulejmani: Gjuha është pasuria e një kombi, urime!

%d bloggers like this: