Kërkesa prekëse që kanë dy djemtë e mitur të Liridonës: “A mund me i dërgu nanës lule te varri”

Estimated read time 1 min read

“A mundemi me ardhë në Kosovë me dërgu lule te varri i nanës?”, kjo është kërkesa e vetme

që dy djemtë e Liridona Ademajt kishin sot për dajën e tyre, Leonard Ademaj.

Kështu ka bërë të ditur Leonard Ademaj përmes një shkrimi në Facebook, i cili njoftojë për takimin

me nipat në Suedi, disa muaj pas vrasjes së motrës së tij, ku i dyshuari kryesor është bashkëshorti i saj, Naim Murseli.

“Sot i takova nipat Dionin dhe Diarin,

fëmijët e Liridonës tonë, pas disa muajsh dhe pas një ngjarje tragjike që do t’i përcjellë tërë jetën.

U përqafuam gjatë. Ata e patën vetëm një kërkesë: a mundemi me ardhë në Kosovë me dërgu lule te varri i nanes?”, shkroi ai në Facebook.

Advertisement

RRENQETHESE! Ja kërkesa prekëse që kanë dy djemtë e mitur të Liridonës ‘A mund me i dërgu nanës te varri…’

“Falenderojmë shërbimet sociale në Suedi për kujdesin profesional“, thotë më tej ai.

Advertisement
Advertisement

You May Also Like