Breaking News :

nothing found
01-04-2023

Janë shqiptuar 704 sanksione për mosmbajtje të maskës

Advertisement

Gjatë 24 orëve të kaluara në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, lidhur me masën për mbajtje të mbrojtjes personale në fytyrë, janë regjistruar 704 kundërvajtje.

Ministria e Punëve të Brendshme u bën thirrje qytetarëve t’i respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim të përballjes me Kovid-19.

Advertisement

Read Previous

Pendarovski: Ushtria do të mbështesë policinë dhe institucionet shëndetësore!

Read Next

Covid-19, spitalet janë të mbingarkuara