Ja rezultati në Bogovicë

Estimated read time 1 min read

Sot në Maqedoninë e Veriut u mbajten Zgjedhjet Parlamentare 2024 ku vendvotimet u hapën në orën 7:00, dhe dalja në vendvotime deri në orën 19:05 ka arritur në 45.85 për qind nga gjithsej 1.8 milion qytetarë me të drejtë vote, përcjell NMK-post.com

Advertisement

Bogovicës votoi kështu
Ziadin Sela -Ftonti 36
Salim Sulejmani -VLEN 6

Advertisement
Advertisement

You May Also Like