• 18-05-2021

Izraeli heq detyrimin e mbajtjes së maskës jashtë

Jerusalemites wearing face masks shop at the Mahane Yehuda Market on March 17, 2021 in Jerusalem. Photo by Olivier Fitoussi/Flash90 *** Local Caption *** ???? ?????? ????? ?????? ???? ?????? ???

Nga e diela më 18 prill në Izrael nuk do të jetë më e detyrueshme mbajtja e maskës jashtë. Vendimi është marrë nga Ministria e Shëndetësisë.
Rregulli u prezantua rreth një vit më parë për të ndaluar përhapjen e Covid-19. Sidoqoftë, detyrimi për mbajtur veshjen mbrojtëse në ambiente të mbyllura mbetet në fuqi.
Vendimi ishte diskutuar për disa javë, por sipas Jerusalem Post, autoritetet kanë vendosur të presin për fundin e festave kombëtare të Ditës së Përkujtimit dhe Ditës së Pavarësisë, nga frika se festimet pa maska ​​mund të çojnë në një rritje të infeksioneve.

Read Previous

Studimi – Ja kur janë më produktiv njerzit

Read Next

Filipçe flet për gjendjen e spitaleve

%d bloggers like this: