Iku nga burgu per te vjedhur bastoren – Pistoleta, frig, nje cante para

Estimated read time 2 min read

Prokurori publik nga Prokuroria Themelore Publike Shkup ka lëshuar urdhër për zhvillimin e procedurës hetuese ndaj tre personave për të cilët ekziston dyshimi i bazuar se si bashkëkryetarë kanë kryer vepër penale – Grabitje nga neni 237 paragrafi 4 në lidhje me paragrafin 1 dhe nenin. 22 të Kodit Penal.

“Më 5 dhjetor në orët e mbrëmjes, tre të dyshuarit kanë hyrë së bashku në një lokal bastesh në ul. “Indira Gandhi” në Shuto Orizar dhe me dhunë dhe kanosje me armë të punësuarit i ka marrë paratë nga qarkullimi ditore – rreth 82.000 denarë dhe ka ikur.

Të dyshuarit e moshës 35, 36 dhe 33 vjeçare janë autorë të shumtë të veprave penale dhe njëri prej tyre ka qenë në arrati në momentin e kryerjes së grabitjes së fundit, gjegjësisht larg QPU Idrizovë – Shkup, ku ka vuajtur dënimin me burg dhe ka kryer të mos ktheheni nga përdorimi i komoditetit – pushimi në shtëpi.

Advertisement

Duke vlerësuar të gjitha rrethanat, prokurori publik i ka dorëzuar gjyqtarit të procedurës paraprake nga Gjykata Themelore Penale Shkup propozim për caktimin e masës së paraburgimit për tre të dyshuarit”, thuhet në njoftimin e Prokurorisë.

Advertisement
Advertisement

You May Also Like