I’a “rrahu” lopën e komshiut – kallëzim penal ndaj 67 vjeçarit!

Estimated read time 1 min read

Një rast i torturës ndaj kafshëve është regjistruar nga policia e Dibrës, ku në një fshat të Qendër Zhupës një 67 vjeçar ka goditur lopën e bashkëvendasit të tij. Lopa nga goditjet e rënda, siç thuhet, ka ngordhur dhe për këtë arsye, siç përcjell tvklan.mk, ndaj 67 vjeçarit është ngritur kallëzim penal.

“Njësia për Punë të Brendshme në Dibër ka paraqitur kallëzim penal kundër V.J (67) nga fshati Pralenik, komuna Qendër Zhupë, për shkak të ekzistimit të shkaqeve të dyshimit për veprën penale ‘torturim i kafshëve’.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like