Hoxha në bashkëbisedim me të rinjtë e PDE-sê

Estimated read time 1 min read

Arjanit Hoxha

Rinia e Partisë Demokratike Evropiane është emblema kryesore e identitetit tonë partiak.
Me kënaqësi të veçantë pranova organizimin e këtij takimi joformal duke i’u përgjigjur pyetjeve të të rinjëve dhe të rejave të PDE-së, të cilët me kreativitetin e tyre mund të sjellin shumë ndryshime.
Nga gjithë bashkëbisedimi porosia e të rinjëve është se nuk duan të jenë të izoluar dhe nuk duan të rikthehen skena me tensione ndëretnike, prandaj mbështetja për Frontin Europian po ritet për çdo ditë dhe pikërisht rinia do i prije fitores të 8 Majit duke hedhur themelet e rrugëtimit politik të vendit drejt Bashkimit Evropian dhe duke ndërtuar gjeneratën e re politike që duhet të udhëheqë proceset e rëndësishme për të ardhmen e qytetarëve dhe vendit.

Advertisement

🇪🇺Fronti Europian
❌JO RUSISË, ✅PO EUROPËS,
🤝Marrëveshje Kornizë Ekonomike!
✔️Një Kryeministër për të gjithë!

Advertisement
Advertisement

You May Also Like