Breaking News :

nothing found
29-03-2023

Hoxha: Ende paguajmë subvencionet e pa paguara nga Qeveria e VMRO-së

Advertisement

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Arjanit Hoxha, në paraqitjen e sotme në “Top-Tema” në TV Telma, tha se subvencionet që nuk janë paguar më herët ende po paguhen tani, pra janë të pa paguara nga Qeveria e VMRO-së, njofton nmk-post.

 

 

“Të gjitha subvencionet që nuk janë paguar deri më tani, do të paguhen sipas dinamikës së planifikuar. Tani për tani nuk kam informacion kur do të paguhen. Unë sinqerisht them, fatkeqësisht, këtë vit dhe vitin e kaluar subvencionet e papaguara janë nga qeveria e mëparshme. Paguhet gjatë gjithë kohës, dhe nga viti tjetër do të paguhen të gjitha pagesat e prapambetura dhe ne do të jemi në zero,  dmth do të paguajmë subvencione vetëm për vitin 2020”, ka deklaruar Hoxha./Nmk-post/

Advertisement

Read Previous

Sela: Gjuha shqipe të jetë obligative edhe për nxënësit maqedonas

Read Next

Mediat në Kosovë: Gjykata Kushtetuese çon Kosovën në zgjedhje brenda 40 ditësh?