Breaking News :

nothing found
10-06-2023

Gjykata Speciale refuzon kërkesën për lirimin e Kadri Veselit

Advertisement

Gjykata Speciale ka refuzuar kërkesën e mbrojtjes së Kadri Veselit për lirimin e tij nga paraburgimi.Ben Emmerson kishte kërkuar që klienti i tij të lirohet përkohësisht nga paraburgimi duke ofruar një listë me kushte që do të plotësoheshin nëse Veseli do të lirohej.Vendimin për refuzimin e kërkesës e ka marrë gjykatësi Nicolas Guillou.

Zyra e Prokurorit të Specializuar i kishte dërguar Gjykatës dokumente me argumente duke kërkuar që Veseli të mos lirohej me arsyen se ekziston “një rrezik i vazhdueshëm për arratisjes që vetëm do të rritet nëse Veseli merr vesh të gjithë provat kundër tij”.

Advertisement

Read Previous

Varianti i ri i koronavirusit vështirëson udhëtimet

Read Next

Biden dhe Johnson zotohen për thellim të lidhjeve mes kombeve të tyre