Gjenden të vdekur nënë e bir në Shkup

Me datë 03.01.2021 ora 20:26 minuta në sektorin për punë të brendshme në Shkup është paraqitur një rast se në lagjen “Prizrenska” janë gjetur dy persona të vdekur L.B (91) dhe M.B (57), thuhet në kumtesën e MPB-së.

“Në trupin e të vdekurve nuk ka shenja të dhunës, kështu ka konstatuar mjeksia ligjore së bashku me prokurorinë publike, por trupat e pa jetë i janë dorëzuar për obduksion”, thuhet në raportin e MBP-së.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like