Gjashtë fëmijë nga Kavadari shkojnë në gjykatë ,I kanë bërë fotografi private shoqeve të klasës, i kanë edituar dhe tallur

Estimated read time 1 min read

Prokuroria Themelore Publike Kavadar ka dorëzuar në gjykatën kompetente kërkesë për fillimin e procedurës përgatitore ndaj gjashtë fëmijëve në konflikt me ligjin të cilët dyshohet se kanë kryer vepër penale të tejzgjatur e cila sanksionohet si – Keqpërdorimi i të dhënave personale nga neni 149. paragrafi 2 në lidhje me paragrafin 1 të Kodit Penal.
“Të miturit, të gjithë nxënës të klasës së nëntë të një shkolle fillore, në cilësinë e bashkëkryerësve, në mënyrë të paautorizuar kanë shkarkuar fotografi private të shoqeve të klasës, i kanë montuar dhe i kanë ndarë me bashkëmoshatarët e tyre, me qëllim ofendimin dhe talljen dhe dëmtimin e tyre. reputacioni i viktimave”

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like