• 05-08-2021

Gashi u takua me Shefin e Delegacionit për BE në Shkup, z. David Geer

Sot, kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, i shoqëruar nga deputetët Hysni Ismaili dhe Safije Sadiki – Shaini, kanë realizuar takim me Shefin e Delegacionit për BE në Shkup, z. David Geer.
Gjatë takimit në fjalë, u bisedua mbi procesin euro-atlantik të vendit, procesin e reformave europiane dhe perspektivën e të ardhmes europiane të vendit.
Me këtë rast, ambasadori Geer, falënderoi kryetarin Gashi mbi rolin rolin konstruktiv dhe inkurajues që po zhvillon AlternAtivA, në perspektivën dhe të ardhmen europiane të vendit.

Read Previous

ASH: BDI ka instrumentalizuar BFI-në

Read Next

Studimi: Shpëlarësit e gojës vrasin koronavirusin brenda 30 sekondave

%d bloggers like this: