Furkan Saliu: Vetura te VMRO-ja nuk eshte e Taravarit. Ja e kujt eshte

Estimated read time 1 min read

Furkan Saliu

#FakeNews i rëndë.
Gabim i rëndë i një televizioni nacional.
Pronari i kësaj veture private identiteti i të cilit është i njohur për ne, adresën e vendbanimit nuk e ka as në qytetin e Gostivarit.
Kjo grrdi parazgjedhore mirë është të ndalet para se te bëhet vonë.

Ps. Personi është zyrtar i VMRO DPMNE-së në Mavrovë dhe Rostushë

Advertisement
Advertisement

You May Also Like