Breaking News :

nothing found
01-04-2023

Filipçe tregon a ka nevojë për orë policore

Advertisement

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe, në konferencën e sotme për shtyp, pohoi se nuk ka nevojë për masa shtesë restriktive e as për orë policore sepse siç sqaroi , masat që janë në fuqi po japin rezultate.Mes tjerash, Filipçe shtoi se objektet hotelierike tanimë punojnë vetëm deri ora 21, moti është i ftohtë dhe njerëzit nuk grumbullohen në hapësira të jashtme, ndërsa për grupimet nëpër shtëpi, Filipçe shtoi se bie në përgjegjësin e qytetarëve dhe apeloi për respektim të masave kundër Covid-19.

Advertisement

Read Previous

Filipçe: Inkurajon numri i lartë i pacientëve të shëruar nga Kovid-19

Read Next

Roth: Ndjehem përgjegjës për negociatat me Maqedoninë e Veriut