Festim Halili: “Mos u anko, kap projektin me idenë tënde inovative do të ndahen 2.000.000 euro”

Estimated read time 1 min read

Drejtori i Fondit për Inovacion dhe Zhvillim Teknologjik Festim Hali shkruan:

🗣🛎 Mundësi e re për të rrinjtë e vendit tonë⁉️ Sot, u shpall thirrja më e re publike #Startup6 për idetë e reja inovative për të zhvilluar sipërmarrësinë vendore.

⛔️NDAL së menduari për emigrim, bëhu kreativ dhe kap mundësinë.
🆘️ Ka SHPRESË edhe në vendlindje! Fondi për Inovacion dhe Zhvillim Teknologjik hap konkursin e ri për hapjen e biznesit tuaj të ri inovativ, por edhe për sipërmarrësit aktual, që kanë ide të re inovative.
🔔 Ndajmë 2.000 000 Euro për dhjetra projekte të reja të cilat do të jenë më konkurente. Grant deri 40.000 euro për startup-et deri në 3 vjet të reja dhe deri më 80.000 euro për ato deri në 6 vjet të reja.
♨️ S’keni kompani? S’ka problem, aplikoni si grup, nëse selektoheni, do keni afat 1 muaj për themelim të kompanisë.
⚒️MOS U ANKO, KAP PROJEKTIN E PUNO 📘.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like