“Edhe unë kam qejf me pasë fëmijë”, Edona shpërthen në lot

Estimated read time 1 min read

Gjatë një bisede me Metin, Azemin dhe Shqipen në oborrin e shtëpisë së Big Brother VIP Kosova, Edona ka shpërthyer në lot.Teksa Edona po qante, Meti e mori afër për ta ngushëlluar. Njëjtë veproi Azemi i cili tha se ajo do ta gjejë dikë që do ta pranojë ashtu siç është.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like