Disa nga pensionistët nga Gjorçe Petrovi morën pako ushqimore humanitare

Estimated read time 1 min read

Disa nga pensionistët nga Gjorçe Petrovi morën pako ushqimore humanitare

Pensionistët nga Gjorçe Petrovi, përfitues të pensionit më të ulët dhe personat që punojnë me aftësi të kufizuara, morën pako ushqimore nga komuna e Gjorçe Petrovit, në bashkëpunim me Dioqezën Ortodokse të Shkupit, Organizatën Humanitare St. Spas dhe At Oliver.

– Bashkëqytetarët tanë meritojnë kujdes dhe ndihmë në këto kohë të vështira financiare, kur çdo familje përballet me vështirësi për shkak të sendeve ushqimore të shtrenjta shtëpiake. Shpresojmë që së paku t’ua lehtësojmë pak ditët e dimrit, tha personi i parë i komunës Aleksandar Stojkoski.

Advertisement

“Është njerëzore dhe e krishterë të ndihmojmë dhe të bëjmë gjëra të mira, sidomos kur bëhet fjalë për miqtë, të afërmit, bashkëqytetarët tanë që kanë nevojë për ndihmën tonë”, shtoi ai dhe falënderoi Organizatën Humanitare Shën Spas për këtë veprim.

Advertisement
Advertisement

You May Also Like