Disa hoxhallarë nga Tetova me peticion deri tek Shaqir Fetahu për të kthyer Qani Nesimin!

Estimated read time 1 min read

Hoxhallarët e Tetovës do i shkojnë në konak reisit Shaqir ef.Fetai për ta bindur që të tërhiqet nga vendimi dhe ta rikthen Qani ef.Nesimi.

Hoxhallarët e Tetovës thonë se këtë kërkesë e kanë nënshkruar 232 nënshkrime, nga 65 xhami ku janë përfshi nëpunës fetar nga xhamitë. Në myftininë e Tetovës gravitojnë 95 xhami.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like