Dedaj fillon të shkruaj libër për misionin e tij si ambasador në Shkup: Do të zbardhi të pathënat e frikshme

Ish-ambasadori i Kosovës në Maqedoninë e Veriut, Gjergj Dedaj, ka bërë me dije se ka filluar të shkruaj një libër për misionin e tij të ambasadorit në Shkup.
Libri do të titullohet: “Krimi mbi një mision, në qytetin e Nënë Terezës”.

“Do të zbardhi të pathënat e frikshme, prapaskenat, intrigat dhe porositë antikosovare, kundër integrimit euro-atlantik të Kosovës, tendencat për ndikim të botës së tretë, duke eliminuar mua paraprakisht, si pengesë dhe vlerë europerendimore, për krimin e frikshëm, mbi misionin tim në Shkup. Pë të gjitha këto do të mësoi opinioni në muajt në vijim!”, ka shkruar Dedaj në llogarinë e vet në “Facebook”.

Read Previous

Sot fillon regjistrimi i nxënësve në shkollat e mesme të Maqedonisë

Read Next

Vihet në pranga Sedat Peker?!

%d bloggers like this: