• 25-10-2021

Covid-19, Merkel: Numrat po stabilizohen, por shumë ngadalë

Numrat e Covid-19 po stabilizohen, por shumë ngadalë, deklaroi kancelarja gjermane Angela Merkel, në mbledhjen me anëtarët e partisë së saj CDU.

Angela Merkel shprehu shqetësimin personal sot paradite për zhvillimet e pandemisë në Gjermani, në funksion të një takimi me ministrat dhe presidentët e landeve, të mbledhur për të vlerësuar efektet e gjysmëbllokimit të lëshuar më 2 nëntor në territorin federal.

Sipas ekspertëve politikë, kancelarja dëshiron të vendosë një ndalim më të rreptë të kontakteve.

Top Channel

Read Previous

Rama: Do hyjë në fuqi ndihma për të prekurit me COVID që trajtohen në shtëpi

Read Next

1060 raste me COVID në Tetovë, kryetarja Arifi ka një kërkesë

%d bloggers like this: