Breaking News :

nothing found
28-03-2023

Çfarë nuk duhet të kërkoni kurrë në Google

Advertisement

Në shumicën e rasteve, Google është një motor kërkimi që është shumë i dobishëm për të gjetur diçka që ne na nevojitet, por ndonjëherë kjo gjë mund të funksionojë kundër nesh.

Në vazhdim, gjërat që nuk duhet t’i kërkoni kurrë në Google.

Simptomat tuaja

Nëse nuk ndiheni mirë, këshillohuni me një mjek. Mos kërkoni gjëra të tilla në Google, sepse ka një numër të madh faqesh që specializohen në përmbajtje të tillë, por shumica e tyre nuk menaxhohen nga profesionistë të mjekësisë. Kërkimi i kuptimit të simptomave tuaja në internet sigurisht që nuk do t’ju ndihmojë. Krejt e kundërta – kjo do t’ju bëjë të ndiheni më keq dhe në panik.

Kanceri

Ky është rasti kur sa më pak të dini, aq më mirë flini. Ka kaq shumë lloje të kësaj sëmundjeje, dhe shumica e tyre ndodhin me simptoma që mund të jenë shumë të zakonshme për shumë kushte të tjera të padëmshme. Shumica e njerëzve përjetojnë marramendje, dobësi, të përziera, etj., kështu që ju ndoshta do të zëvendësoni diçka tjetër me kancer dhe do të filloni me panik.

Emri juaj

Nuk është sekret i madh që në epokën e internetit, privatësia jonë është shumë e diskutueshme. Nëse përpiqeni të kërkoni në Google emrin tuaj, ju mund të hasni në disa rezultate të pakëndshme. Fotografi të këqija nga ju, informacione të vjetruar, përmbajtje pa lidhje – ne i marrim gjëra të tilla shumë seriozisht. Nëse gjeni diçka të tillë, do të dëshironi t’i fshini të gjitha. Sidoqoftë, kjo nuk është një çështje e thjeshtë. Ndoshta duhet ta merrni ngadalë? Ose thjesht mos e bëni këtë në Google,.

Lindja e fëmijës

Të gjithë i kemi parë ato skena në filma. Gratë bërtasin me të madhe, mjekët përpiqen t’i qetësojnë – gjithçka duket vërtet stresuese, madje edhe në film. Sidoqoftë, procesi aktual i lindjes është shumë i ndryshëm. Kështu që as mos u përpiqni ta kërkoni këtë.

Advertisement

Read Previous

ELON MUSK PREMTON TË DËRGOJË NJERËZ NË MARS DERI VITIN 2026

Read Next

Në rënie numri i të sëmurëve nga COVID-19 në Maqedoninë e Veriut