Carovska: Mësimin online e ndjekin 90% e nxënësve pa probleme

Advertisement

Tremujori i parë kaloi pa ndonjë problem të madh, analizat kanë mbaruar, thotë ministrja e Arsimit Milla Carovska.

“Unë kam thënë disa herë se 90% e nxënësve dhe mësuesve ndjekin mësim në internet pa ndonjë problem. Tremujori i parë kaloi pa ndonjë problem të madh, vlerësimi përfundoi. Të Premten pata një takim me të gjithë drejtorët e të gjitha shkollave fillore dhe të mesme, të cilët nuk thanë se kishte sfida, dhe nëse kishte, ata i kanë kapërcyen ato së bashku me mësuesit dhe disa nga familjet, aq sa duhej bërë vlerësimi i vijimit fizik”, tha ministrja.

Ajo shton se në disa shkolla janë mbajtur ditë të hapura për konsultime me nxënësit në mënyrë që të plotësonin njohuritë që mund të ishin humbur për shkak të shikimit të orëve në televizion.

Advertisement

Read Previous

Çmimi i benzinit ulet, nafta mbetet e pa ndryshuar

Read Next

Truproja i Milosheviqit ka filluar të zbulojë sekrete

%d bloggers like this: