BËRI KAOS NË DITËN E ZGJEDHJEVE: Theu lokalin, taksine, derën e bastores, shkatrroi një automjet – dhe kjo nuk është e gjitha!

Estimated read time 1 min read

BËRI KAOS NË DITËN E ZGJEDHJEVE: Theu një lokal, theu një xham taksie, theu një derë në një bastore shkatrroi një automjet tjetër – dhe kjo nuk është e gjitha!

Zyra e jashtme për çështje kriminale Dellçevë ka parashtruar kallëzim penal kundër VA (36) nga Dellçeva, për shkak të ekzistimit të bazës së dyshimit për vepër penale “dhunë”.

Më datë 08.05.2024, i akuzuari ka dëmtuar derën e hyrjes dhe inventarin tjetër në një lokal hotelierie, ka tentuar të dëmtojë xhamin e derës së shoferit të një automjeti taksi, ka dëmtuar derën e kabinës së pagesës në një lokal bastesh, me çka ka dëmtuar një automjeti ka parkuar përballë Zjarrfikësve Territorial dhe ka sulmuar fizikisht dy punonjës.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like