Alfred Cako: Ky është mjekimi popullor që bën mrekulli, e përdorin vetëm të pasurit

Estimated read time 1 min read

Konspiracionisti Alfred Cako, si çdo fundjavë ishte i ftuar në “Rrethin Katror” në “E Diell”. Temë diskutimi puntatën e stome, ishte mjekimi alternative, i njohur ndryshe si ai “popullor”.

Cako e vlerësoi këtë lloj mjekimi dhe foli për një të kësaj natyre të quajtur “Omipathia”.

Advertisement

Ai theksoi se ky mjekim përdoret për kurim nga familjet e pasura dhe është tepër i kushtueshëm.

Advertisement
Advertisement

You May Also Like