Breaking News :

nothing found
28-09-2022

Albi Qamili: Me ardhjen e BESËS të gjitha librat do të jenë në REVIDIM

Advertisement

Në televizionin 21, gjatë emisionit politik Click Plus sonte janë të ftuar përfaqësuesit e forumeve rinore të partive politike, përcjell NMK-post.

Ndërsa përfaqësuesi i forumit rinor të Lëvizjes Besa, Albi Qamili gjatë debatit lidhur me rastin e fundit ku shqiptarët në librin e Gjerografisë quhen si romë dhe turk tha se me ardhjen e Lëvizjes Besa kjo dukuri do merr fund. “Më shumë se 20 vite tekstet shkollore kanë qenë diskriminuese për shqiptarët. As ASH si pjesë e qeverisë e as AAA nuk bënë asgjë për këtë diskriminim. Me ardhjen e BESËS kjo morri fund nga ku të gjitha librat do të jenë në REVIDIM, vazhdoi Qamili

Advertisement

Read Previous

Hoxhaj: 35% e kabinetit tim do të jenë gra

Read Next

Omer Ajdini: BDI na ka bërë kampion në ko rrupsion