Breaking News :

nothing found
01-12-2022

Ajër të ndotur thithin qytetarët dhe sonte, Tetova mban rekordin

Advertisement

 Qytetarët po marrin frymë edhe sot në mbrëmje me ajër të ndotur. Tetova është qyteti më i ndotur sipas të dhënave nga stacionet matëse.

Ajri në Tetovë është shumë i ndotur, dhe banorët e Kumanovës, Gjevgjelisë dhe Manastirit thithin ajër shumë të ndotur.

Ajri në Shkup është i ndotur mesatarisht.

Dibra, Gostivari dhe Velesi kanë ajrin më pak të ndotur sonte.

Për shkak të koronavirusit, por edhe për shkak të ndotjes së ajrit, qytetarët mbajnë maska.

Në mbrëmje dhe në mëngjes qytetet janë “fundosur” në smog.

Advertisement

Read Previous

Sot 507 të shëruar, gjithsej 26.289 e kanë mposhtur koronavirusin në Maqedoni

Read Next

Bekim Jashari me parti të re ?