Breaking News :

nothing found
28-03-2023

685 gjoba për mosmbajtje të maskës mbrojtëse

Advertisement

Gjatë 24 orëve të fundit (21/22.11.2020) në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut janë regjistruar 722 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse. Nga MPB-ja në vazhdimësi apelojnë deri tek të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.

Advertisement

Read Previous

Historia e Haki Tahës, njeriut që vrau Milladin Popoviqin

Read Next

Situata me Covid 19, vazhdojnë numrat alarmant në Maqedoni