Zyra e Inspektoratit të Vetëqeverisjes Lokale në Shkup , është demoluar

Estimated read time 1 min read

Janë demoluar zyrat e Inspektoratit Shtetëror për Vetëqeverisje Lokale, janë thyer dhe vjedhur pajisjet, njoftojnë nga Inspektorati.
Ngjarja ka ndodhur të shtunën, ndërsa rastin në Ministrinë e Punëve të Brendshme e ka raportuar drejtori i Inspektoratit, Ferdi Ashani.
Inspektorati ndodhet në objektin e RTNV-së në katin e 12-të.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like